ניוקי הום מייד – וזה ממש לא מסובך !!!

פורסם: 18 ביוני 2014 ב-כללי

ניוקי לדעתי הוא מאכל נחמה, אז נכון שיש טיפה "טרחנות" סביב ההכנה שלו אבל כשעושים אותו

עם אהבה ובבית הוא משביח טעמו של כל תבשיל אליו נוסיף אותו…..אז הנה קחו דקה קריאה 

הכינו את המצרכים הישמעו לדרך העשייה ויש לכם ניוקי מעולה – מבטיחה לכם לעולם לא תקנו יותר

ניוקי

לקחת 3 תפוחי אדמה מסוג דזירה – אדום, לבשל עד רך רך להכניס לתנור לחמם קלות וליבש ואז עם הרייסר (מועך תפוחי אדמה לנחשים) למעוך לנחשי פירה לקרר – להוסיף ביצה אחת גדולה להוסיף קמח כמה שלוקח והופך לבצק, אני תיבלתי בתבלין איטלקי ומעט כורכום והכנסתי ל- 3 שעות למקרר עטוף בניילון – קימחתי נייר אפייה – בו זמנית הרתחתי מים בסיר גלגלתי לנחש חתכתי חתיכות קטנות ודקרתי במזלג והכנסתי בנגלות למים הרותחים כשהם צפים הם מוכנים ומייד העברתי לתבשיל שהכנתי בעבורם – בשר טחון פטריות בצל עם פלפל לבן וכורכום ומעט שום…. ניתן להוסיף לכל תבשיל שבא לכם והכנתם מבעוד מועד בעבור הניוקי.

ImageImageImage

מודעות פרסומת

להשאיר תגובה

היכנס באמצעות אחת השיטות האלה כדי לפרסם את התגובה שלך:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s