שניצל תירס הום מייד – לא מפרנסים יותר את טבעול

פורסם: 18 ביוני 2014 ב-כללי

Imageאת זה אני כבר לא קונה !!

 

שניצל תירס הוא דבר מאד מאד טעים וכולנו אוהבים אותו מן הסתם חלק בגרסתו הצמחונית משמע נטול בשר, וחלק כמותי שאוהבים אותו עם בשר.

אז קחו דקה הפסקה קיראו את אופן ההכנה והתחילו להכין לעצמכם ולבית שניצל תירס אמיתי !!! טעים הוא בטוח בריא יותר הוא בטוח ואתם יודעים בדיוק מה יש בתוכו…..

אז ככה עושים את זה בבית – שניצל תירס – הום מייד
4 כוסות גרגרי תירס קפוא, 1 כוס קמח תירס לפולנטה (הסוג הפשוט ביותר זהה ליקר אז לא להשתגע),6 כפות קמח לבן – אם תמצאו קמח תירס לבן יותר טוב, 3 ביצים,4 תפוחי אדמה – פירה, חצי ק"ג טחון עוף, 1 בצל מגורר לפי הטעם לא חובה – 2 כפות אבקת מרק עוף משובח – לא בטעם עוף, מעט מלח – יש את המליחות מאבקת המרק, לערבב הכל לעיסה אחידה לתת לנוח במקרר כעשר דקות ולהוציא לפרוס על מגש נייר אפייה לשמן קלות ואז ליצור אליפסות ביד לשטח ולשים על הנייר לי יצאה כמות של 4 קומות ובכל קומה 9 שניצלים – ישר למקפיא לקבלת צורה אחידה בשעת היעודה – להוציא ולהכין בדיוק כמות שמצפים שניצל רגיל ביצה ופירורי לחם – פירורי זהב הכי מתאים – לטגן או לאפות – בתאבוןןןןן

ככה זה נראה אחרי כל ההכנה הזו שכתובה ומוסברת כאן 

Image

Image

 

מודעות פרסומת

להשאיר תגובה

היכנס באמצעות אחת השיטות האלה כדי לפרסם את התגובה שלך:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s