עוף בלרינה – עוף נטול עצמות ממולא כל טוב

פורסם: 19 ביוני 2014 ב-עוף
תגים:

ImageImageImageImage

אז כמו בניסוח של מתכון רומני…..גשי אל הקצב ובקשי ממנו עוף בלרינה – קרי – עוף נטול עצמות, מלבד עצמות השוקים שמחזקים את כל ה"שמלה" לא מותירים עצמות בכלל. ואז קל למלא לתפור או לקשור ובהגשה לפרוס כמו עוגה ומתקבלת פרוסה המכילה בקצוות את העוף ובאמצע את המילוי…..


 וככה אני מכינה את העוף נטול עצמות ממולא בחלקי פנים – טיגנתי מלא בצל ופטריות בשמאלץ כן בשמאלץ ואז התחלתי להוסיף את הפרגיות ,והטחול והלבבות,הכל חתוך לקוביות קטנות ואחידות,הוספתי קוביות גזר ותירס ותיבלתי בבפריקה מעושנת ובבהרט ומעט ראס אלחנות, הוספתי כוס אורז והמשכתי בטיגון/אידוי, ואז נוספו להם גם הצנוברים" – את כל הכבודה הזו הכנסתי פנימה לבטנו של העוף ותפרתי את הפתח !!!

ואז גם לקחתי חוט שפגאט וביצעתי את הקשר לכל אורכו של העוף על מנת לייצב את הכל… מכניסים לתנור שחומם מראש לפחות מחצית השעה קודם, על 180 מעלות וכל הזמן מרטיבים את העוף במיצים שלו, לא לתת לו להתייבש. בהגשה מוציאים את החוטים ופורסים כמות שפורסים רולדה – וזה יוצא מקסים….

זכיתי עם המנה הזו במקום ראשון בתחרות מתכונים שערך האתר טעימאוד.

 

מודעות פרסומת

להשאיר תגובה

היכנס באמצעות אחת השיטות האלה כדי לפרסם את התגובה שלך:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s