חלת שבת ממולאה זייתים – ומקושטת בזייתים

פורסם: 20 ביוני 2014 ב-כללי

Image

Image

Image

חלת השבת שלי – ממולאת ומקושטת בזיתי טאזוס וקלמטה

בצק השמרים – ראו רשומה כאן בבלוג – בצק השמרים של אמי קלו ז"ל – אמא שלי

לחלק 3 כדורים במשקל שווה לרדד את כדורי הבצק למלא בזייתים ולגלגל לנחשים

לקלוע לצמה את שלושת הנחשים ולהתפיח שוב – חשוב ביותר אם מתפיחים פעם נוספת לפני התנור אסור למרוח

ביצה – זה עוצר לגמריי את ההתפחה….לאחר ההתפחה האחרונה למרוח בביצה – רק החלמון – ולפזר מעל

מעט מלח אטלנטי מעושן וזייתים ויאללה לתנור שחומם מראש לפחות חצי שעה קודם ואז להכניס את החלה. על 200 מעלות 

עד שמתופפים עליה ושומעים רעש חלול – בתאבון

https://www.facebook.com/groups/food4us/784110834938976/ בצק השמרים לחלה – הקובץ נמצא בקבוצת האוכל שלי – אוכל קדימה אוכל

צירפתי גם לינק לקובץ של בצק השמרים בקבוצת האוכל שלי בפייסבוק – אוכל קדימה אוכל.

מודעות פרסומת

להשאיר תגובה

היכנס באמצעות אחת השיטות האלה כדי לפרסם את התגובה שלך:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s