ליוטינצ'ה בולגרית רותחת כאש ואבק שריפה !!

פורסם: 20 ביוני 2014 ב-תוספות וירקות
תגים:

למרוקאים יש מטבוחה אריסה פלפל צ'ומה וכדומה לנו יש תשובה הולמת – קוראים לה "ליוטינצ'ה" – קרי – חריפה…..

לנו – הבולגרים……אז האדנית הקטנה והמוצלחת שלי הניבה פלפלים שמני מראה וחריפים בר מינן אש ותמרות עשן וישר ידעתי שהם

יהפכו להיות "ליוטינצ'ה" טעימה שאיתה ניתן להתחיל כל תבשיל וכל תבשיל יוצא חבל"ז בזכות התוספת שתופסת בגללה.

אז לקחתי 10 פלפלים מהאדנית והוספתי 6 עגבניות תמר מתוקות וארבע גמבות בשרניות להקל על העוקץ החריף הוספתי כפית סוכר

והרבה שמן זית וטחנתי לאט לאט במאסטר סלייסר – אליפות המכשיר הזה!!! ואז העברתי למחבת קטנה על הגז הקטן ביותר וצימצמתי נוזלים

ועכשיו אחרי ששטפתי מליון פעמים ידיים כולל עם לימון – אני בוערת!!!

יצא טעים מליון דולר!!!

ImageImageImage

מודעות פרסומת

להשאיר תגובה

היכנס באמצעות אחת השיטות האלה כדי לפרסם את התגובה שלך:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s