קראנץ נוטלה קינמון וסוכר דמררה – מבצק שמרים

פורסם: 20 ביוני 2014 ב-כללי

https://www.facebook.com/groups/food4us/784110834938976/

לינק לקובץ בקבוצת האוכל שלי – אוכל קדימה אוכל – בצק השמרים שמתאים לכל מאפה

ושוב לאותה רוטינה – 3 כדורים באותו משקל לרדד דק דק דק למרוח שוקלד לפזר סוכר דמררה

ואז קינמון לסגור לנחש אחיד את שלושת הכדורים, לקלוע צמה ולהתפיח לפני ההכנסה לתנור.

לאחר ההתפחה למשוח בחלמון ביצה ושומשום ולתנור שחומם מראש – 200 מעלות לפחות חצי שעה.

ביציאה מהתנור להרטיב בסירופ מוכן – קר כי העוגה חמה – שמכיל מיץ מלימון אחד מיץ מתפוז אחד מעט מים וסוכר שהומס

אם רוצים להרטיב עוגה החוק הוא עוגה חמה – משרה קר – עוגה קרה- משרה חם.

בתאבון – הריח מטמטם חושים.

Image

Image

 

מודעות פרסומת

להשאיר תגובה

היכנס באמצעות אחת השיטות האלה כדי לפרסם את התגובה שלך:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s