חמוצים – בנוסח מהיר – לפי השיטה של אימא שלי אמי קלו ז"ל

פורסם: 21 ביוני 2014 ב-חמוצים
תגים:

עלי לציין שמקור המתכון אמנם הגיע מבולגריה אבל כאן בארץ התווספו לו עוד טעמים ששיפצרו והוסיפו לטעם

חמוצים – בשיטת אמי קלו ז"ל – שיטת אינסטנט

+++++++++++++++++++++++++++++

החומרים:
+++++++
ירקות שונים כ:עגבניות ירוקות,בצלים,סלרי,מלפפון,צנוניות ועוד
1 וחצי כוסות חומץ יין לבן (או חומץ רגיל).
2 כפות סוכר
1 וחצי כפיות מלח
גינגר טרי כ 5 ס"מ קצוץ – לא חובה אבל מוסיף המון המון. – (זה שיפצור מהארץ !!!)
4 ראשי שום קצוצים
1 פלפל אדום פרוס לפרוסות דקות
4 גזרים בינוניים,חתוכים לרצועות
2 מלפפונים,חתוכים לרצועות
חצי ראש כרובית ,מחולק לפרחים

אופן ההכנה:
++++++++++++ 
להרתיח החומץ,הסוכר,הגינגר והשום בסיר
להוריד מהחימום ולהשאיר 5 דקות
להכניס הירקות לקערה, ולשפוך החומץ המורתח עד לכיסוי במסננת

על מנת להוציא הגינגר והשום, לכסות בפלסטיק נצמד ולקרר לפחות 3 שעות
לערבב לעיתים. לשים בקערה עם פקק אטום ולשמור בקירור.

Image

מודעות פרסומת

להשאיר תגובה

היכנס באמצעות אחת השיטות האלה כדי לפרסם את התגובה שלך:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s