בייבי שוארמה – על קופסאת שימורים – מצחיק אבל יוצא טעים לאללה

פורסם: 24 ביוני 2014 ב-עוף
תגים:

http://hot.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3757472,00.html

גם לי נראה הזוי ובדיחה אבל הפלא ופלא זה יוצא מוצלח למדיי

ולא מצריך בזבוז של 300 שקל למכשיר שוארמה ניתן לעשות במידה קטנה

ובכפולות לא לבזבז טון כסף על שיח גדול שאחר כך גם לא נאכל כולו…

בתאבון לכולם

והנה המתכון עצמו 

++++++++++

המצרכים לבייבי שאוורמה:  

 – קופסת שימורים בינונית ריקה ופתוחה משני הצדדים

– 150 גרם חזה עוף פרוס דק

– פרוסה אחת של עגבנייה

– פרוסה אחת של בצל

– תערובת גריל

–  3 כפות שמן זית

– עגבניית שרי לקישוט

– 1 בצל שאלוט לקישוט

– מלח

– פלפל

 

אופן ההכנה

 מתבלים את העוף בתערובת גריל ושתי כפות שמן זית.

משמנים את קופסת השימורים.

מניחים את פרוסת הבצל ועליה את העגבנייה בתוך קופסת השימורים ונועצים במרכז שיפוד עץ.

מסדרים בשכבות את העוף בתוך הקופסא.

נועצים למעלה את עגבנית השרי והבצל ואופים בחום של 250 מעלות ל15 דקות.

מוציאים ,מסירים בזהירות את קופסת השימורים ומחזירים לתנור לעוד כ5-10 דקות.

  

המצרכים לטחינה:

– כוס טחינה

– כוס מים

– לימון סחוט אחד

– צרור קטן של פטרוזיליה קצוצה

– כפית שום כתוש

 אופן ההכנה  

לוקחים כוס טחינה ומערבבים בקערה עם הלימון הסחוט.

מוסיפים את השום הכתוש והפטרוזיליה ומערבבים.

מוסיפים את המים תוך כדי בחישה עד לקבלת הסמיכות הרצויה.

 

 

מודעות פרסומת

להשאיר תגובה

היכנס באמצעות אחת השיטות האלה כדי לפרסם את התגובה שלך:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s