קציצות דגים על מצע תפוחי אדמה ושום ברוטב חריימה

פורסם: 26 ביוני 2014 ב-דגים
תגים:

התחלתי עם טחינה גסה של שלושה סוגי דגים הפילה שלהם כמובן נסיכת הנילוס מרלוזה וקוד יחס שווה 350 גרם כל דג בטחינה הוספתי גם שום ומלא מלא כוסברה טיגנתי לאט לאט והנחתי בצד להתקרר ובו זמנית בסוטאז' כבד אידתי דסקיות שמנמנות של תפוחי אדמה על מצע של שום והרבה שום כשהם התרככו לגמרי הוספתי את קציצות הדגים ונתתי ניענוע קל בסוטאז שהכל יתערבב לו יחד וזה הזמן להכניס את הרוטב הפיקנטי שלי עם העגבניות תמר פלפל אדום ומלא פלפל סודני אדום מהאדנית שלי וזה הזמן לנענע שוב את הסוטאז' מבלי לפגוע בתוכנו ולהוסיף ממעל מלא מלא מלא כוסברה לא לערבב! לתת לכוסברה לשקוע לבד! לבשל על אש הכי נמוכה בגז וגם היא הכי נמוך עוד כרבע שעה להכין חלה בייתית ולהתפרע זה טעימי באחריות!

תמונהתמונהתמונהתמונה

מודעות פרסומת

להשאיר תגובה

היכנס באמצעות אחת השיטות האלה כדי לפרסם את התגובה שלך:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s