חלות בצל – מהבצק שמרים של אמי קלו ז"ל – אמא שלי היקרה

פורסם: 27 ביוני 2014 ב-בצקים
תגים:

הכנתי את הבצק שמרים בדיוק כפי שהסברתי כאן בבלוג בפוסט נפרד

חתכתי ארבע חתיכות שוות של כ- 300 גרם כל אחת רידדתי לעלה דק 

ופיזרתי שבבי בצל גלגלתי חזרה כל עלה וקלעתי "בורג" מכל זוג.

משחתי בשמן זית + פפריקה מעושנת מלה בוקרייה השוק המופלא בברצלונה

שגם עליו יש רשומה מעניינת כאן בבלוג . התפחתי שוב לפני הכנסה לתנור

וכשהן השמינו היטב פיזרתי שומשום ממעל ולתנור שחומם מראש לפחות מחצית השעה על חום גבוה

של 200 מעלות ואז לבדוק השחמה ורעש חלול כשמקישים על החלה – אזי היא מוכנה !!

תמונה

תמונה

 

והנה הלינק לפוסט של – בצק השמרים שאיתו הכנתי את החלות כאמור:

https://stavkalo64.wordpress.com/tag/%D7%91%D7%A6%D7%A7-%D7%A9%D7%9E%D7%A8%D7%99%D7%9D-%D7%9E%D7%A2%D7%95%D7%9C%D7%94/

מודעות פרסומת

להשאיר תגובה

היכנס באמצעות אחת השיטות האלה כדי לפרסם את התגובה שלך:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s