הכנתי את הבצק שמרים בדיוק כפי שהסברתי כאן בבלוג בפוסט נפרד
חתכתי ארבע חתיכות שוות של כ- 300 גרם כל אחת רידדתי לעלה דק
ופיזרתי שבבי בצל גלגלתי חזרה כל עלה וקלעתי "בורג" מכל זוג.
משחתי בשמן זית + פפריקה מעושנת מלה בוקרייה השוק המופלא בברצלונה
שגם עליו יש רשומה מעניינת כאן בבלוג . התפחתי שוב לפני הכנסה לתנור
וכשהן השמינו היטב פיזרתי שומשום ממעל ולתנור שחומם מראש לפחות מחצית השעה על חום גבוה
של 200 מעלות ואז לבדוק השחמה ורעש חלול כשמקישים על החלה – אזי היא מוכנה !!
והנה הלינק לפוסט של – בצק השמרים שאיתו הכנתי את החלות כאמור:
מודעות פרסומת