ככה מכינים תערובת לקבב מזרחי אסלי

פורסם: 27 ביוני 2014 ב-בשר טחון + בשר בקר, מאכלי עמים ועדות
תגים:
הנה התערובת לקבב מזרחי שלי מוכנה ! נתח הגון של מכסה הצלע למיטב זכרוני מס' 7 ונתח מס' 2 ביחס של 700ל-300 בין הראשון לשני עם עוד 250 גרם שומן כבש קרי לייה בשפת הקרינבורים והקצבים עם כפית סודה לשתייה שתי זייפים של בירה מה שיש אצלי הייתה קורונה פלפל לבן מעט שום מלח זעתר בלדי מנצרת ובצל וטון כוסברה שעברו שלוש סיבובים במאסטר סלייסר לעבד היטב בידיים לשטח בתבנית חד פעמיית לניילן ולתת לנוח ולתפוס טעמים במקרר !!! למי שאוהב טעם מזרחי שולט – יכול להוסיף כמון ובהרט או ראס אל חנות אני מעדיפה ללא !!
תמונה
תמונה
מודעות פרסומת

להשאיר תגובה

היכנס באמצעות אחת השיטות האלה כדי לפרסם את התגובה שלך:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s