כרעי עוף +דיסקיות תפוחי אדמה ברוסטר – לתנור

פורסם: 27 ביוני 2014 ב-עוף
תגים:

הגיע הזמן לחנוך את הרוסטר שלי נכון? אז בסוטאז' גדול אידתי דיסקיות שמנמנות של תפוח אדמה על בסיס שמאלץ הום מייד עם מלח אטלנטי ומלא טימין מהאדנית שלי ושום כמובן ואז לאחר התרככות הן הועברו עם המיצים לתחתית הרוסטר מעל הנחתי את הרשת והנחתי את הכרעיים נטולות העצם משחתי אותן בנוזלי תפוחי האדמה ושמתי פפריקה מעושנת שהבאתי מהשוק לה בוקרייה מברצלונה סגרתי את הרוסטר ויאללה לתנור לשעה על חום נמוך וסגירה בסמוך לארוחת הערב המכסה יוסר והכרעיים תתבשלנה ו"תתגרלנה" ליתר קראנציות טעימי זה יהיה בטוח – תסמכו עלי זו שיטה מבית אמא ז"ל וזה תמיד יצא מליון דולר במהלך בישול בתנור אני מרטיבה פעמיים את העוף בנוזלים מתחתית הרוסטר ושומרת שלא יתייבש – בתאבון !!!

 

 

 

תמונה

 תמונה

 

כרעי עוף ותפוחי אדמה ברוסטר

כרעי עוף ותפוחי אדמה ברוסטר

מודעות פרסומת

להשאיר תגובה

היכנס באמצעות אחת השיטות האלה כדי לפרסם את התגובה שלך:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s