לחמים ברזילאיים קטנים

פורסם: 28 ביוני 2014 ב-בצקים
תגים:

תמונה

בלוג מעולה – ומומלץ מאד מאד : http://cookingtiki.com/2014/06/small-brazilian-breads/

ומתוכו אני מעלה את הרשומה הבאה – הכנתי ויוצא כל כך מפתיע וטעים – ממליצה מאד מאד

לחמים ברזילאים קטנים
פאו דה queijo

 מרכיבים: 

4-5 ביצים (אם הם גדולים לשים 4) 
300 גרם גבינה צהובה מגוררת (Gruyere, אמנטל, אחרים) 
200 מיליליטר של חלב 
של שמן חמניות 100 מיליליטר 
500 גרם של טפיוקה או Strach manioca  – כל סוג של עמילן טוב כאן
1 כפית מלח 
פלפל שחור

אופן ההכנה:

להביא את החלב, שמן ותבלינים לרתיחה. ואז לגרר קוביית הגבינה. לערבב את הביצים עם מזלג בקערה קטנה.

לשים את עמילן טפיוקה בקערה גדולה ולצקת מעל את החלב הרותח. לערבב מהר ובצורה  נמרצת בכף עץ עד שנוצר פירורים אחידים, לחים וגם משומנים. לאחר מכן, מוסיף את הביצים ומקציפים שוב עד לקבלת התערובת חלקה. לאחר מכן ללוש את הבצק לרגע עם ידיים משומנות. בסופו של הדבר,  צריך להגיע לבצק חלק ורך, אם כי קומפקטי. Il  

לעצב כדורים מעט סגלגלים (עם ידיים משומנות) ולהניח אותם בתבנית אפייה גדולה מכוסות בנייר אפייה.

אופים את הלחמים ברזילאים ב180 ° C עד להזהבה או על 25-30 דקות. לאכול חם, כמעט מייד מהתנור.

מודעות פרסומת

להשאיר תגובה

היכנס באמצעות אחת השיטות האלה כדי לפרסם את התגובה שלך:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s