בייגלה בנוסח הונגרי

פורסם: 29 ביוני 2014 ב-בצקים, מאכלי עמים ועדות, עוגיות מלוחות
תגים:

תמונה

 

בייגלה הונגרי

המצרכים

500 גרם קמח  – רצוי קמח מאיכות טובה – שטיבל או סוגת

1 כוס חלב

1/2 חבילת שמרים יבשים

2 ביצים

קמצוץ של סוכר ומלח

כ 2 כפות שומשום

100 גרם גבינה צהובה איכותית מגוררת

 

אופן ההכנה

* להמס שמרים בחלב חם וכוס 1 מים (כ -40 מעלות), קורט מלח והסוכר ו2-3 כפות קמח. ולהשאיר  לתסיסה של השמרים ולתת להם  לעבוד ל-15 דקות !!

* ליצור בצק אלסטי רך ונעים לעבודה על ידי הוספת ביצה וחלבוני ביצה באחרת. אם יש צורך, להוסיף עוד קצת קמח. לכסות  את הבצק במגבת ולהשאיר למשך כ 30 דקות

 מחלקים לכדורים בגודל של כדורי טניס. כל כדור לגלגל לתוך חוט דק/ שרוך  וליצור לצורה שאנחנו

 מעדיפים .

לתת להתפחה במשך שעה לפחות ואז למשוח בביצה ולפזר מעל גבינה צהובה ושומשום.

* אופים בתנור באמצע 190 מעלות עד שהם רכים ומשנים צבע.

 

מודעות פרסומת

להשאיר תגובה

היכנס באמצעות אחת השיטות האלה כדי לפרסם את התגובה שלך:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s