מוקפץ חזה עוף ירקות ושפצאלה

פורסם: 29 ביוני 2014 ב-מאכלי עמים ועדות, תוספות וירקות
תגים:

תמונה

 

אוכל ממה שנשאר אצלי בבית מקבל תמיד טוויסט מדליק ויוצא טעימי חבל"ז

כך גם המוקפץ הזה נותרו לי 3 נתחי שניצל מאמש שמייד חתכתי לנחשים דקים וקטנים

נותר פלפל אדום מעט כרוב כמה פטריות גזר אחד בצל ירוק ושפאצלה – הבצקניות המטריפות שהכנתי אתמול

אז אמש עשיתי איתם ולכבודם ורסייט צימחונית וכעת הורסייא קרניבורית לגמריי.

אז הקפצתי קודם את השניצלים והסרתי מהווק ואז את הירקות בסדר של הקשה ביותר לרך ביותר

שידכתי חזרה הוספתי רוטב סוייה ושמן צ'ילי חריף טיפה טיפה עירבבתי קלות ואז שידכתי גם את השפצאלה

והתוצאה חגיגה לעיניים ולבלוטות הטעם – טעימי – בתאבון……………..

תמונה

 

מודעות פרסומת
תגובות
  1. stavkalo64 הגיב:

    כמה פשוט ככה טעים גל הבן שלי קורא לזה אוכל "צ'לה-בלה" פותחים דלת של מקרר מכניסים ראש עמוק ועושים קניות מעבירים לשיש ואז מתחילים להרהר ולהריץ סרטים בקלבסה מה יוצרים עם הכל? אז זה מה שיצרתי וזה יצא טעימי טעימי

    אהבתי

להשאיר תגובה

היכנס באמצעות אחת השיטות האלה כדי לפרסם את התגובה שלך:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s