מטבוחה – עגבניות שעוקצות מעט!!

פורסם: 3 ביולי 2014 ב-מאכלי עמים ועדות, סלטים

לכל עדה יש את החריף שלה ואת הדרך לעשות את המטבוחה מרדומה ועוד אי אלו שמות. אני עושה פריסטייל ונטול עדה – מה שיש במקרר ומה שבא לי באותו רגע. הפעם השתמשתי בעגבניות תמר שמנות ובשרניות פלפל אדום פלפל חריף ומלא שום סיר ברזל כבד יצוק מעט שמן זית להבה קטנה בגז וטון סבלנות. כהה לאט לאט לאט הכל הפוך מעצמו למטבוחה ללא צורך בשום מעבד מזון או ממחה אם בכל זאת רוצים מירקם עדין יותר לוקחים את המועך פירה ועוברים בעדינות והתוצאה – אמחייה – טוב לכל דבר כממרח או כהתחלה של בישול או כרוטב אם משדכים אליו משהו בקיצור – הכל מהכל !!!

מטבוחה

מטבוחה

מטבוחה

מטבוחה

מודעות פרסומת

להשאיר תגובה

היכנס באמצעות אחת השיטות האלה כדי לפרסם את התגובה שלך:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s