חליות מצופות שומשום וזעתר – לשבת קודש

פורסם: 4 ביולי 2014 ב-בצקים
תגים:

תחילתו של כל מאפה שמרים שלי – הוא – מבצק השמרים של אמא שלי המופיע כאן בבלוג והנה הלינק אליו:

https://stavkalo64.wordpress.com/2014/06/09/%D7%91%D7%A6%D7%A7-%D7%A9%D7%9E%D7%A8%D7%99%D7%9D-%D7%90%D7%9E%D7%99-%D7%A7%D7%9C%D7%95-%D7%90%D7%99%D7%9E%D7%90-%D7%A9%D7%9C%D7%99-%D7%94%D7%99%D7%A7%D7%A8%D7%94-%D7%96%D7%9C/

לאחר שהייה במקרר של יומיים עם הוצאה מהתפחה ואיורור וריקון אוויר לפחות פעמיים כל יום מגיעים לנחלה ואז…..מחלקים את הבצק לכמות של 150 גרם ליחידה. מרדדים לנחש דק ואז קולעים בורג כאשר יוצרים מעין לולאה עליונה ואז מלפפים את הבורג ואת סוף הבורג משחילים בלולאה.

מכינים קערה עם מים וקערה נוספת – אני החלטתי היום על ציפוי קצת שונה מהרגיל ושמתי זעאתר + שומשום + שום גרוס. מחליקים את החלית למים מנערים עודפים ומגלגלים בעדינות בתערובת של השומשום.

מכניסים על דף אפייה משומן קלות לתנור שחומם מראש לפחות מחצית השעה בטמפ' של 200 מעלות אופים עד להשחמה מלאה.

חליות עם שומשום וזעתר

חליות עם שומשום וזעתר

חליות זעתר ושומשום

חליות זעתר ושומשום

מודעות פרסומת

להשאיר תגובה

היכנס באמצעות אחת השיטות האלה כדי לפרסם את התגובה שלך:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s