ביסקוצ'וס מלוחים – קרי בעברית – כעכים – יעני בייגלה !!

פורסם: 5 ביולי 2014 ב-מאפים מלוחים, עוגיות מלוחות
תגים:

בצק שמרים יש……..ברור שיש….(הוא מופיע כאן בבלוג)
הפעם מראש ייעדתי אותו למאפים מלוחים אז הגדלתי את כמות המלח בתוכו וגם הוספתי שקית גדולה של שומשום. והבוקר בא לי החשק לאפות ביסקוצ'וס שתבינו אין בית ממוצא בלקני שאין צנצנת אחת גדולה עם מלוחים ואחת בגירסא מאד דומה לעוגיות מכונה מרוקאיות על השיש וזה משמש לנשנוש עם המואבט של הקפה או התה. רק שבעוונתי בגלל המיגרנה הנוראית פיצחתי אתמול כששטפתי את הצנצנת הגדולה של המלוחים שלי……לא נורא מחר נקנה חדשה.

אז כל מה שדרוש לנו הוא בצק השמרים, קערה עם מים קערה עם שומשום אני אוהבת לשים בה גם מלח גס מעושן יש בטעמים וזה מוסיף המון.
לקחת כדור פינג פונג בידיים מהבצק זו המידה הנכונה לגלגל לנחש ליצור עיגול ולהדק קצוות ואז טבילה במים וטבילה בשומשום ועל נייר אפייה ולתבנית לתנור שחומם מראש – 200 מעלות להכניס אותם ולהנמיך ל- 180 מעלות ולאפות עד השחמה מוחלטת.
ככל השנחש מרודד דק יותר הבייגלה טעים יותר כמובן לא בהגזמה לא לשכוח הם תופחים גם באפייה בסידור בתבנית לתת להם ספייס בינהם.
הנה הם לפני האפייה כשיצאו מהתנור אעלה תמונה שלהם אפויים.


הנה הלינק לרשומה בבלוג של בצק השמרים.
https://stavkalo64.wordpress.com/2014/06/09/%D7%91%D7%A6%D7%A7-%D7%A9%D7%9E%D7%A8%D7%99%D7%9D-%D7%90%D7%9E%D7%99-%D7%A7%D7%9C%D7%95-%D7%90%D7%99%D7%9E%D7%90-%D7%A9%D7%9C%D7%99-%D7%94%D7%99%D7%A7%D7%A8%D7%94-%D7%96%D7%9C/

ביצקוצ'יקוס - בייגלה

ביצקוצ'יקוס – בייגלה


ביצקוצ'יקוס - בייגלה

ביצקוצ'יקוס – בייגלה

ביצקוצ'וס בייגלה - מוכנים
ביסקוצ'יקוס - מוכנים

מודעות פרסומת

להשאיר תגובה

היכנס באמצעות אחת השיטות האלה כדי לפרסם את התגובה שלך:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s