סלמון במעטפת פלפל עם גרגר נחלים – של מרתה סטיוארט

פורסם: 6 ביולי 2014 ב-דגים

אני מאד אוהבת להביט באישה הענקית הזו ומהדרך בה היא מלמדת ומסבירה על כל דבר 

בלייף סטייל כולל מתכונים – זה מתכון לסלומון בקרוסט של פלפל שחור עם גרגר נחלים שתמיד סוחף טון מחמאות ויוצא טעים ברמות על.

רשימת מכולת

  • 1 לימון, פרוס דק
  • 5 גרגרי פלפל שחורים שלמים
  • מלח ופלפל גס
  • 4 פילה סלמון ללא עור (1 1/2 ק"ג – לבקש מהדייג – נתחים נדיבים)

להגשה

  • מיץ גרידת לימון מגורדת בתוספת – 2.5 כפות.
  • 1/4 כוס שמן זית כתית מעולה
  • 2 כפיות חרדל מגורען
  • גרגיר הנחלים חבורה 1, גזוז
  • 2 אפרסקים גדולים, פרוס דק – לא חובה למי שלא משתדך לו הטעם (ניתן מפחית שימורים)
  • כוס עלי בזיליקום טרי 1 – או עשב תיבול אחר שאוהבים 

אופן ההכנה

  1. שלב 1

    לחלוט סלמון: במחבת עם  6 כוסות מים, פרוסות לימון, פלפל, ו1 1/2 כפיות מלח; להביא לרתיחה בחום בינוני גבוה, ולאחר מכן להפחית את החום לרתיחה נמוכה.ואז יש להוסיףאת  הסלמון (מים צריכים לכסות רק דגים), כיסוי, ולבשל עד שישנה את צבעו לורוד כולו, 5 עד 8 דקות. ואז להעביר את הסלמון לצלחת.

  2. שלב 2

    להגשה: להקציף יחד גרידת לימון ומיץ, שמן וחרדל; לתבל במלח ופלפל. מחלקים גרגיר נחלים, אפרסקים, בזיליקום  ולטפטף עם הרוטב. ולתבל  במלח ופלפל.

 

מודעות פרסומת

להשאיר תגובה

היכנס באמצעות אחת השיטות האלה כדי לפרסם את התגובה שלך:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s