בלרינה מעל מצע תפוחי אדמה וטימין (עוף ממולא)

פורסם: 11 ביולי 2014 ב-עוף
עוף בלרינה ממולא בכל טוב עם תפוחי אדמה בטימין

עוף בלרינה ממולא בכל טוב עם תפוחי אדמה בטימין

זה התחיל בחלום בלהות שהעיר אותי ומה שזכרתי זה רק צרחת הלא הארוכה שהעירה אותי אין מה לעשות הצוק איתן הזה עושה אותנו ממש לא איתנים…הדאגות והמראות שאנחנו רואים כל היום בחדשות האזעקות הללו שמורטות עצבים והלילה לצערי גם פצועים ואולי אף הרוג מהפגיעות הישירות באשדוד ובאר שבע וישובי הדרום….הדאגה לשני בניי אביב וגל שמגוייסים ונמצאים עם הכוחות בצו 8 ושומרים עלינו כל זה יוצר מיקשה אחת של התמודדות עם הלא נודע ו- לא נודע בדרך כלל מפחיד……..פחד כפי הנראה מביא לחלומות אימה ואינשאללה הם ישארו תמיד רק בגדר חלומות… המצחיק בכל הסיפור שאני עובדת בחברה הותיקה ביותר למערכות מיגון אב"כ ולי אין אפילו ממ"ד שלא נדבר על המערכת המופלאה הזו שיכולה לפטור אותנו מהמסיכות ולהגן עלינו – סנדלר הולך יחף – אצלי זה הולך גם על קוצים ודרדרים – לעג לרש….

אז אנחנו כבר ערים והשעה ארבע לפנות בוקר אז איך נעסיק את עצמנו נתחיל בהכנות למה שהבטחתי להביא עימי לארוחת הערב – עוף בלרינה – עוף ממולא באורז וחלקי פנים – מה שיועד להיות באחש – הפך למילוי של העוף מעל מצע תפוחי אדמה בשמאלץ וטימים אז קדימה – הנה מתחילים…

אז מה היה לנו?

+++++++++++

רוסטר אחד – תבנית צלייה לבשר/עופות/ירקות דגים המכילה תבנית תחתונה רשת צלייה ותבנית עליונה

עוף נטול עצמות ממולא בכל טוב….

אורז בסמטי – עם חלקי פנים – כבד, לבבות,טחול ופרגיות שקוצצו לקוביות קטנות עם מלא בצל ועשבי תיבול בושלו בחצי בישול ונכנסו לבטנו של העוף

דיסקיות תפוחי אדמה מעל מצע של שמאלץ מתובלים בשמן זית פפריקה מעושנת וטימין לימוני ורגיל מהאדנית שלי 

מלאכת ההרכבה: הדיסקיות של תפוחי אדמה עם הטימין למטה בתבנית התחתונה.

היוף ההמולא ברשת המיוחדת של הרוסטר מעל תםוחי האדמה

התבנית העליונה של הרוסטר סוגרת הכל

תנור – 200 מעלות לשעה….ואז לפני ההגשה ללא התבנית העליונה עוד מחצית השעה והעוף נצלה ונהייה קרחצ'אן

מודעות פרסומת

להשאיר תגובה

היכנס באמצעות אחת השיטות האלה כדי לפרסם את התגובה שלך:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s