בצק בירה – מעטפת מושלמת לירקות וגם לבשר – טעימי רצייח

פורסם: 13 ביולי 2014 ב-בצקים, תוספות וירקות
צ'יקן נאגטס בבצק בירה

צ'יקן נאגטס בבצק בירה

 

אז כשנחה עלי הרוח ובא לי לפנק את בני הבית אני מכינה להם הפתעות במעטפת…

המעטפת היא למעשה השוס שמעלה את הטעם במה שמתחבא בתוכה. בדרך כלל מה שהכי אהוב אצלנו בבית זה נגיסי עוף, פרחי כרובית, פרחי ברוקלי, ודיסקיות צ'יפס מתנפח כמו בפלאפליות שהיו פעם בשוק בצלאל בתל אביב

אז הנה קבלו את בצק הבירה ותתחילו לעטוף גם אתם את הירקות או את כדורי השניצל שלכם.

בצק בירה פריך להכנת ירקות פריכים, חלת בצל או שניצלונים

ירקות פריכים: אפשר להשתמש במגוון רחב של סוגי ירקות כפטריות, גזר, זוקיני, כרובית, ברוקולי, קולורבי, בטטה ועוד. ככל שהירקות קשים יותר (לדוגמא: גזר ובטטה) חותכים לאצבעות דקות יותר. פיטריות וזוקיני, לדוגמא, אפשר לחתיכות מעט יותר עבות. חלת בצל: יוצקים את הבלילה לשמן החם יחד עם טבעות מופרדות משני בצלים

  • שניצלונים: מעבירים לבלילה 500 גרם חזה עוף פרוס וחתוך לנתחים קטנים

המרכיבים:

500 גרם ירקות, חזה עוף או 2 בצלים 

המרכיבים לבצק בירה:

300 מ"ל בירה

300 מ"ל חלב- לשומרי הכשרות – חלב קוקוס או חלב סוייה יעשה את העבודה מצויין !!!

3 ביצים

300 גרם קמח

1 כפית מלח

1 כפית פלפל

 אופן ההכנה:

  1. מערבבים את כל המרכיבים יחד בבלנדר או בבלנדר מוט. מעבירים לצנצנת ומאחסנים במקרר.
  2. מניחים בקערה את הירקות ומקמחים. יוצקים לקערה מעט בצק בירה, מערבבים ומטגנים בשמן עמוק.
  3. מעבירים לנייר סופג ומגישים עם מטבלים כמיונז פיקנטי, רוטב צ'ילי מתוק, פסטו או כל מטבל שיש בבית. 

וכל הקרדיט ניתן ל:דיוויד לוי הוא השף והבעלים של ביר דרופ. אבן גבירול 17, תל אביב

מודעות פרסומת

להשאיר תגובה

היכנס באמצעות אחת השיטות האלה כדי לפרסם את התגובה שלך:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s