ריבת פלפלים אדומים חריפה+מתוקה

פורסם: 18 ביולי 2014 ב-כללי
תגים:

IMG_0611

IMG_0612

IMG_0613

ריבת פלפלים עם גינג'ר בעת העשייה

ריבת פלפלים עם גינג'ר בעת העשייה

אתמול ראיתי משהו שחובה לעשייה בתוכנית הבישול צ'אק וחברים הוא עשה ריבת פלפלים חריפה – מתוקה וזה מתאים להתחלה של כל תבשיל וכתוספת מעל כל נתח בשר משובח – התחלתי בהכנות וגילתי שחבר לי בבית חומץ בלסמי אז מחר נמשיך הרעיום הוא במעבד מזון 2 פלפלים גדולים ובשרניים שנים עצבנים וחריפים מאד כוס וחצי סוכר מעט שמן וחצי כוס בלסמי + גרד מג'ינג'ר לצמצום על להבה קטנה של הגז לאט לאט עד להסמכה והפיכת הממחה לריבה – צנצנת מעוקרת לכסות את הריבה למעלה בשמן זית ולמקרר

מודעות פרסומת

להשאיר תגובה

היכנס באמצעות אחת השיטות האלה כדי לפרסם את התגובה שלך:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s