פיצה בייתית – מתכון קל ויוצא מליון דולר

פורסם: 19 ביולי 2014 ב-כללי

פיצה הום מייד - טעימי

פיצה הום מייד – טעימי

כשבא לי לפנק את בני הבית אני מכינה מבעוד מועד בצק ורוטב לפיצה ואז באווירה משפחתית של זמן איכות עם איזה סרט טוב או הופעה בטלוויזיה אני שולפת את הפיצה שלי וכולם זוללים ונהנים
פיצה הום מייד

פיצה הום מייד

אז בואו נתחיל עם בצק בסיסי לפיצה בייתית

בצק בסיסי לפיצה
++++++++++++
מצרכים ל:
++++++++
ל-2 פיצות בקוטר 33 ס"מ כל אחת:
½3 כוסות (500 גרם) קמח
1 כף שמרים יבשים או 1/2 חבילה (25 גרם) שמרית
¼1 כוס מים חמימים (מוזגים מעט מים רותחים לכוס ומוסיפים מי ברז מסוננים עד שמתקבלים מים חמימים)
2 כפיות סוכר חום
1 כפית מלח
6 כפות שמן זית

אופן ההכנה:
+++++++++
מערבבים קלות בקערת מיקסר עם וו לישה את הקמח והשמרים (או השמרית). מוסיפים את המים, הסוכר החום והמלח ולשים במהירות אטית.
מוסיפים את שמן הזית בהדרגה ולשים במהירות נמוכה–בינונית במשך 10-7 דקות עד קבלת בצק אחיד. מעבירים את הבצק לקערה משומנת מעט, מכסים במגבת מטבח נקייה ומתפיחים עד הכפלת הנפח.
לשים את הבצק ידנית במשך 2 דקות, מחלקים אותו ל-2 חלקים או יותר (תלוי בגודל הפיצות הרצויות) ומרדדים על גבי משטח מקומח מעט.
מוסיפים את התוספות הרצויות ואופים בתבנית או מעל רשת אפייה ייעודית לפיצה במשך 20-15 דקות בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות.
* אפשר להקפיא את הבצק המרודד כשהוא עטוף היטב

בעניין התוספות – פנטזו ועשו ככל שהדמיון וחוש הטעם שלכם מבקש ואוהב

ועכשיו מתכון לרוטב פיצה בסיסי
חומרים
2 עגבניות בשלות, גדולות ויפות
חצי בצל יבש
כמה עלי בזיליקום טריים ויפים
שתי שיני שום
הוראות הכנה
להכניס את כל המרכיבים למעבד מזון, ומעבדים עד שמתקבל רוטב חלק

מודעות פרסומת

להשאיר תגובה

היכנס באמצעות אחת השיטות האלה כדי לפרסם את התגובה שלך:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s