בואיקוס בולגרים – לחמניות גבינה טעימות לאללה

פורסם: 25 ביולי 2014 ב-מאכלי עמים ועדות, מאפים מלוחים

בואיקוס בולגרים

בואיקוס בולגרים


בואיקוס בולגרים
לחמניות גבינה – בואיקוס

המצרכים:
2 כוסות קמח תופח (350 גרם)
250 גרם גבינה לבנה
1ביצה
250 גרם חמאה או מרגרינה מומסת
150 גרם גבינה בולגרית מגוררת
200 גרם קשקבל מגורר לקישוט

אופן ההכנה:
1. מערבבים יחד את כל חומרי הבצק ולשים לקבלת בצק רך. אם הבצק רך מדי – מוסיפים מעט קמח.

2. מחממים תנור ל-200 מעלות.

3. מחלקים את הבצק ל-30 כדורים. מקשטים את כיפתו של כל כדור בקשקבל המגורר (ניתן לערום את הקשקבל על צלחת שטוחה ולטבול בו את כיפת הכדור) ומניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה.

4. אופים בתנור בחום של 200 מעלות כ-20 דקות או עד שהבואיקוס מזהיבים

הפעם אפיתי אותם בנוסח מעט שונה – והוספתי דברים על מנת להפוך אותם למעין "לחמניות כל טוב בנוסח איטלקי – הוספתי זייתים שחורים וירוקים פלפל קלוי ותירס ומעט אורגנו מיובש. בנוסף החלפתי את הקמח התופח בקמח מלא+אבקת אפייה.

בואיקוס בולגרים

בואיקוס בולגרים

מודעות פרסומת

להשאיר תגובה

היכנס באמצעות אחת השיטות האלה כדי לפרסם את התגובה שלך:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s