לביבות תירס מקסיקניות – פיקנטיות וטעימות מאד

פורסם: 25 ביולי 2014 ב-תוספות וירקות
קלחי תירס טריים

קלחי תירס טריים

הכל מתחיל בדבר הנפלא הזה בעל אינספור האפשרויות והטעמים – קולפים את קלחי התירס באמצעות המכשיר – הקולפן הנהדר הזה

קולפן קלחי תירס

קולפן קלחי תירס

חובה במתכון הזה להשתמש רק בקלחים ולא בתירס משומר.

לביבות תירס פיקנטיות - המסה

לביבות תירס פיקנטיות – המסה


רשימת מכולת
מצרכים
1 אריזה של קלחי תירס – בד"כ יש שישה קלחים בינונים – או 3 גדולים
2 תפוחי אדמה – פירה – מעוכים באמצעות רייסר – שמועך אותם כנחשים
3 ביצים
3 כפות קמח רגיל
2 אבקת אפייה – או קמח תופח ללא האפייה
1 צרור גדול גדול של כוסברה קצוץ דק דק
1 בצל גדול קצוץ דק דק
4 בצלים ירוקים קצוצים דק דק
מלח
פלפל שחור
פפריקה מעושנת – פימנטון – פיקנטית
אפשרי – אורגנו או טימין – לבחירתכם

אופן ההכנה

לביבות תירס פיקנטיות

לביבות תירס פיקנטיות

לערבב היטב את התירס הבצלים תפוחי האדמה והכוסברה ואז להוסיף את הביציים – לטרוף אותן קודם ואז להתחיל להוסיף למסה קמח על מנת ליצור עיסה מאוחדת לטיגון. לחמם מחבת עם שמן לטיגון ולטגן – מגישים עם טחינה או עם שמנת חמוצה. למי שמעדיף בריאות – ניתן בקלות לאפות על נייר אפייה משומן טיפונת ולהפוך מצד לצד.
בתאבון

מודעות פרסומת

להשאיר תגובה

היכנס באמצעות אחת השיטות האלה כדי לפרסם את התגובה שלך:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s