קציצות בשר מתובלות עם אפונה ברוטב פיקנטי

פורסם: 25 ביולי 2014 ב-בשר טחון + בשר בקר

קציצות בקר +אפונה ברוטב פיקנטי

קציצות בקר +אפונה ברוטב פיקנטי


קציצות בקר ואפונה ברוטב פיקנטי
רשימת מכולת
חצי קילו בשר בקר טחון גס
1 בצל קצוץ דק דק
1/2 קילו אפונה קטנה
4-5 עגבניות מיובשות
גרד מארבע עגבניות טריות מסוג תמר
1 פלפל חריף
מלח
פלפל
בהרט + ראס אל חנות
כף אריסה בייתית

אופן ההכנה
ל"כדרר" כדורים מהבקר עם הבצל ולהשהות מעט במקרר
לטגן בסיר רחב ועמוק בצל קצוץ דק דק
להוסיף לבצל גרד של העגבניות והעגביות המיובשות ואת האריסה וליצור רוטב סמיך
להוסיף את האפונה לתוך הרוטב ולבשל על אש קטנה
לטגן את כדורי הבשר ולהוסיף אותם לתבשיל
לבשל כ- 20 דקות להסמכת הרוטב
להגיש עם פירה או עם אורז או עם פסטה.

קציצות בקר ואפונה ברוטב חריף

קציצות בקר ואפונה ברוטב חריף

מודעות פרסומת

להשאיר תגובה

היכנס באמצעות אחת השיטות האלה כדי לפרסם את התגובה שלך:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s