סינרולים מלאים בריבת חלב אגוזי מלך ושיפצור של סוכריות קופצות בטעם תות

פורסם: 28 ביולי 2014 ב-עוגות ועוגיות
סינרולים מלאים בריבת חלב אגוזי מלך ושיצור של סוכרסינרולים מלאים בריבת חלב אגוזי מלך ושיצור של סוכריות קופצות בטעם תותיות קופצות בטעם תות

סינרולים מלאים בריבת חלב אגוזי מלך ושיצור של סוכרסינרולים מלאים בריבת חלב אגוזי מלך ושיצור של סוכריות קופצות בטעם תותיות קופצות בטעם תות

כי אין לי רגע דל ובטוח לא הפסקת אש !!!
להפך אצלי האטרף משתולל ואז אני מרגיעה את עצמי באפיה או בישול
לפנות בוקר עשיתי בצק שמרים (מחצית הכמות) מבצק השמרים של אמא שלי ז"ל
המתכון ואופן ההכנה נמצאים כאן בבלוג – חפשו תחת ערך בצקים ותמצאו מייד.
החלטתי לשנות קצת את המילוי….מילאתי בריבת חלב עם אגוזי מלך ועל מנת לשבור
את המתיקות וליצור עיקצוץ בפה – שמתי אבקת סוכריות קופצות בטעם תות.
גם בתוך הרולדה עצמה שגחלגלתי וחתכתי אח"כ לעוגיות וגם מעל במקום אבקת סוכר
באפייה זה נמס והתקשה ויצר קירמול על העוגייה עצמה.
הריח משגע!!!!

סינרולים מלאים בריבת חלב אגוזי מלך ושיצור של סוכרסינרולים מלאים בריבת חלב אגוזי מלך ושיצור של סוכריות קופצות בטעם תותיות קופצות בטעם תות

סינרולים מלאים בריבת חלב אגוזי מלך ושיצור של סוכרסינרולים מלאים בריבת חלב אגוזי מלך ושיצור של סוכריות קופצות בטעם תותיות קופצות בטעם תות

מודעות פרסומת

להשאיר תגובה

היכנס באמצעות אחת השיטות האלה כדי לפרסם את התגובה שלך:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s