טרי בריא – טעם של נוסטלגייה שהתמונה רק מגבירה את הרצון והחשק!!!

פורסם: 16 באוגוסט 2014 ב-מאכלי עמים ועדות, עוגות ועוגיות

בילדותי בבית הספר וגם בחוף הים היה מגיע איש מבוגר (עם מבטא בולגרי כבד) רכוב על עגלה כזו עם שלל הפתעות עליה אבל הדבר הכי הכי טעים היה "דבר בריא – טרי בריא" לחמניות כאלו מתוקות טבל לא ברמה של גועל מהמתיקות טיפה לימוניות דביקות מהמשרה שפוזר עליהן – ואייי הריר שלי כעת רק מהזכרון יכול למלא דלי של זכרונות. היינו רצים לשער בית הספר בכדי להספיק ולהיות מברי המזל שהצליחו לרכוש לחמניה אחת של קסם – לחמנייה אחת של "טרי בריא" בת הדודה של בניי רחלי קרוט העלתה בשבוע שעבר את הלחמניות שאפתה והיום ג'ולי העלתה רק תמונה – וזה היה השיא – סוף ההמתנה שלי אז – שמרתי כמובן את התמונה והרצתי חיפוש ברשת ומייד מצאתי את המציאה – מסתבר שהלחמניות נקראות רולס של מתיקות והן מוגשות בארוחת הערב של החג – טנקס גייבינג. אז אני מביאה לנו את הלינק לאתר המקורי לו חייבים לתת את הקרדיט – ומנסה ככל יכולתי לתרגם כהלכה את המתכון. אז קדימה נתחיל בלינק לאתר והנה הוא לפניכם:

http://www.recipegirl.com/2008/06/02/easy-dinner-rolls/

ועכשיו חובה לספק גם את המתכון – אני מביאה אותו כלשונו כי התרגום של גוגל טרנסלייט הפעם נורמלי מאד – תהנו ובתאבון.

מצרכים:

מים חמים 1 כוס (105 ° F. ל115 ° F)
2 חבילות שמרים 
1/2 חבילה חמאה גדולה – מלוחה
1/2 כוס גרגירי סוכר לבן
3 ביצים גדולות
1 כפית מלח
4-4 1/2 כוסות (או כך ) קמח לכל מטרת
חמאה מומסת נוספת

אופן ההכנה

.1 מערבבים את המים ושמרים חמים בקערה גדולה. נותן לתערובת לעמוד עד שמרים הוא קצף, כ -5 דקות. אם זה לא להיות קצף, שמריך הוא כנראה ישנים ולא אקטיביים עדיף לזרוק את זה ולהתחיל מחדש.

.2 עם כף עץ, לבחוש בחמאה, סוכר, ביצים ומלח. מקציפים בקמח, 1 כוס בכל פעם, עד שהבצק נוקשה מדי לערבב (לא יהיה צורך בקצת קמח). הבצק צריך כבר לא יהיה דביק. מניחים כדור עגול של בצק לקערה חדשה שרוססה בספריי טפלון. מכסים בניילון נצמד ושומרים במקרר 2 שעות או עד 4 ימים.

3 משמנים תבנית אפיית 13×9 אינץ. הפעל את הבצק המצונן החוצה אל לוח מקומח קל. לחלק בצק ל24 חלקים שווה בגודל. מרדדים כל חתיכה לכדור עגול; מקום כדורים באפילו שורות (4 שורות של 6 שורות) בתבנית מוכנה. מכסים במגבת מטבח ולתת כדורי בצק לתפוח עד שהכפילו את נפחים, על 1 שעה (או משהו כזה). אתה יכול להשאיר אותם לעלות עוד אם אתה צריך.

.4 מחממים תנור ל 375 ° F. אופים עד לחמניות זהובים חום ומבושל דרך, 15-20 דקות. אם הם השחמה מהר מדי על גבי, רדיד אוהל מעל הלחמניות עד אפייה סיימה. לצחצח לחמניות חמות עם חמאה מומסת, 

טיפים:

* במתכון הזה, לא משתמש בשמרים יבשים מהיר עולים.
* לפני הוספת תערובת השמרים, להשתמש במדחום לקריאה מיידי כדי לבדוק את הטמפרטורה של המים (זה חשוב שזה בטווח הטמפרטורות שצוין)
* ניתן לחמם מחדש באם נשאר לחמניות – דבר שאין מצב שיקרה.

דבר בריא - טרי בריא

דבר בריא – טרי בריא

מודעות פרסומת

להשאיר תגובה

היכנס באמצעות אחת השיטות האלה כדי לפרסם את התגובה שלך:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s