פלאפל בייתי על פי מתכון של אכרם ופותנה

פורסם: 18 באוקטובר 2014 ב-מאכלי עמים ועדות

החגים האלו הרגו אותנו עם "מחשבות תיכונונים הוצאות ועוד ועוד" אבל אמש החלטתי די עם אוכל מבושל

הגיע הזמן לאוכל רחוב……גם זה טעים וגם זה זכאי להכרה אפילו בחג!!

אז הנה קבלו את המתכון לפלאפל בייתי שעבר שיפצור מהמקור ששייך לאכרם ופותנה

  • הפלאפל של אכרם ופותנה
    ++++++++++++++++++
    מרכיבים
    ++++++++
    2 קילו גרגרי חומוס
    2 בצלים גדולים
    פלפל ירוק חריף
    חבילה כוסברה
    חבילה פטרוזיליה
    תבלינים: כמון, פלפל שחור ומלח
    אופן ההכנה:
    +++++++++
    1.משרים את גרגירי חומוס לילה שלם לפני ההכנה
    2.למחרת, מנקים ושוטפים את החומוס המושרה
    3.במטחנת בשר, טוחנים את הבצל, פלפל, פטרוזיליה, כוסברה, שום, פלפלים ירוקים ואת גרגירי החומוס.
    4.לבסוף מוסיפים את התבלינים
    5.לאחר מכן, יוצרים כדורים מהעיסה ומטגנים את הכדורים בשמן עמוק עד שמשחימים.
  •  

    Stavi Klein-kalo

    שיפצורים מפעם ראשונה – בראשית חצי כמות!!! בשנית להוסיף טחינה גולמית – כוס לעיסה מרכך את העיסה גורמים לכדורים להיות פחות דחוסים ויותר טעימים – דבר נוסף אני ריככתי את החומוס בהשרייה 48 שעות וחובה חובה חובה – גרגרי חומוס הכי קטנים שתמצאו זה הכי טעים!!!
    פלאפל בייתי

    פלאפל בייתי

    הכי חשוב שכחתי לציין להשתמש רק בחומוס הבולגרי – הקטן הקטן הקטו הוא הכי מתאים גם לחומוס בייתי וגם לפאלפל
מודעות פרסומת

להשאיר תגובה

היכנס באמצעות אחת השיטות האלה כדי לפרסם את התגובה שלך:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s