צושקי פלנני – קרי בעברית – פלפל ממולא וכאן לחיזוק כללתי גם פטריות יער

פורסם: 4 בינואר 2015 ב-תוספות וירקות

צושקי פלנני - פלפל ממולא

בני הבכור אביבי יבש רציני מבחינת אוכל!!! שניצל פירה אורז לבן – אלו מעדני הגורמה שלו!!

ביום שלישי שעבר חלה תפנית שחובת ביצוע חל עליה הילד ביקש פלפל ממולא!!! מלא רוטב אדום עם טיפה חריף ואני…….. שאני לא אבצע מייד?

אז ברור שביצעתי מייד !!! והנה ההליך שלי לביצוע!!!


פלפל ממולא + פםריות יער + עגבניות תמר
++++++++++++++++++++++++++
כל התבשיל מקבל טעם אלוהי מרסק העגבניות הבייתי,שהכנתי יום קודם (ראו פוסט נפרד)
לקחת את הרסק ולהוסיף לו שמן זית ומים וליצור רוטב אמולסי סמיך,לפזר מעט מהפלפים המתוקים שהשארתי בצד בתוך הרוטב ולהכניס לתוכם דיסקיות תפוחי אדמה שעברו חצי בישול……!!!
בנתיים לטגן בשר קצוץ עם מלא מלא בצל ושום ועשבי תיבול שאתם אוהבים להוסיף לטיגון כוס אורז בסמטי לטגן קלות ואז לשפוך 2 כוסות מים או ציר עוף הכי טעים ולבשל את האורז לא חייב עד ריכוך מלא עי הוא מתבשל גם בסיר בתוך הפלפלים, לקרר בצד לצורך המילוי עצמו של הממולאים.
כשתפוחי האדמה התרככו מגיע הזמן למלא את הפלפלים ושאר הירקות שלכם ואז לסדר בצפיפות רבה את הירקות ולא לתת מקום חופשי בסיר לפזר מעל מלא ירק קצוץ ושוב לקחת מהרסק וליצור ממנו רוטב באמצעות הוספת מים ושמן זית ולכסות את הפפלים אני מבשלת לפחות שעה על הגז לאט לאט ושעה לפני הארוחה מכניסה בתבנית פיירקס לתנור – בתאבון
בתאבון
מודעות פרסומת

להשאיר תגובה

היכנס באמצעות אחת השיטות האלה כדי לפרסם את התגובה שלך:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s